• Voorpret en napret bij jouw reis
  • 2-5 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Voorpret en napret bij jouw reis
  • 2-5 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf €100

SERVICE

Meer weten over de levertijd en verzendmethodes? Of hulp nodig met je bestelling? We helpen je graag!

📬 info@holidayseries.nl

Levertijd & Verzending

Levertijd

We hechten veel waarde aan het op tijd leveren van je bestelling. Boeken worden meestal binnen 1 tot maximaal 5 werkdagen geleverd. In uitzonderlijke gevallen neemt levering langer dan 5 dagen in beslag. Dit wordt dan uiteraard met je gecommuniceerd. Bij grote aantallen moet je rekening houden met een langere levertijd dan de standaard 1-3 werkdagen.

Verzendkosten

De verzending van de bestelling vindt plaats na ontvangst van de volledige betaling. Wij verzenden standaard alleen binnen Nederland. Voor het buitenland, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor de verzending binnen Nederland hanteren wij het standaard tarief van €4,25, middels een brievenbuspakket. De verzending vindt standaard plaats via PostNL of DHL.

Retourneren & Garanties

Retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit is het herroepingsrecht, dat geldt voor alle producten. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via vandeveldedaniel@outlook.com.

Wij zullen vervolgens na ontvangst en controle het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde verkeert: Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruiksporen bevatten.

Garanties

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Komt het toch voor dat een product beschadigd geleverd wordt of niet doet wat het moet doen, kan je dus aanspraak maken op de wettelijke garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Als een artikel beschadigd bij je aangekomen is, neem dan dus contact met ons op. We zoeken zo snel mogelijk naar een goede oplossing.

Iets mis met de bestelling? Dan horen wij dat graag zodat we jou meteen kunnen helpen! Meld je klacht eerst bij ons door te mailen naar vandeveldedaniel@outlook.com. Samen zoeken wij naar de beste oplossing.