• Voorpret en napret bij jouw reis
  • 2-5 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Voorpret en napret bij jouw reis
  • 2-5 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf €100

(Interactieve) Reisgids Curaçao INCL. plastic boekcover

€ 22,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Deze deluxe versie van de reisgids over "Dushi Kòrsou" zorgt ervoor dat je het boek risicoloos mee kunt nemen richting het strand van Mambo Beach of Jan Thiel. Let wel: het boek is, ondanks de plastic boekcover, nog steeds niet waterbestendig. Daar wordt nog aan gewerkt - wellicht de tweede druk! Dankzij de fijne plastic boekcover krijgt jouw boek nóg meer die echte tafelboek-vibe!


Het allereerste boek uit de HOLIDAY SERIES-reeks is een feit! Een reisgids over de ultieme vakantiebestemming voor zon-verliefde, koraalblauw water verslaafde, naar frikandelbroodjes verlangende reizigers.


Want: ja zeker! Op Curaçao vind je niet alleen de Caraïbische zon, inclusief gemiddelde temperatuur van zo'n 30 graden, een kustlijn met de meest schilderachtige witte stranden, grenzend aan een koraalblauwe zee, maar ook de oer-Hollandse Albert Heijn met Frikandelbroodjes. Wat wil een mens nog meer!?


In deze interactieve reisgids nemen wij jou mee naar de Parel van de Caraïben. Daar ontvouwt zich een avontuur dat zijn weerga niet kent. Dankzij het interactieve element van deze unieke reisgids wordt je in staat gesteld om niet enkel tips en adviezen op te volgen - zoals het een reisgids betaamd - maar krijg je ook de kans om jouw Curaçao avontuur tastbaar te maken!


Over deze reisgids


In deze reisgids over Dushi Kòrsou stel je jouw 'Top 3 stranden' samen, ontdek je de legio mogelijkheden van Curaçao aan de hand van een bucketlist, houd je je camera bij de hand om unieke kiekjes te schieten tijdens de fotochallenge, beoordeel je de restaurants waar je hebt gegeten, en, Curaçao kennende, hebt gedronken (!), en rond je jouw avontuur op Curaçao af met het plakken van kenmerkende foto's in jouw unieke reisgids en het terugblikken aan de hand van een heuse medaille-ceremonie.


Zo ontstaat er niet enkel een reisgids, maar een reisherinnering! Zodat je later, met je reisgezelschap om je heen en een biertje of wijntje in de hand, deze reisgids nog eens uit de kast kunt trekken zodat je gezamenlijk terug kan kijken op een waanzinnig avontuur op Dushi Korsou!